Lucht op maat

Een textiele luchtverdeeloplossing die perfect past bij jouw project: dat kunnen wij garanderen. Elk project en elke ruimte is anders. Andere afmetingen, gebruiksfuncties, andere wensen en eisen van de opdrachtgever… Naast een aantal standaardoplossingen bieden we daarom maatwerkoplossingen aan. Ontdek hoe we jou helpen!

Per project een nieuw plan

Zo maken wij voor jou een passende oplossing

Soms heb je al heel veel gegevens beschikbaar over je project, soms bijna niets. Afhankelijk van wat je zo bij ons kunt aanleveren en wat de precieze opdracht is, stellen we een plan van aanpak op. Precies afgestemd op jouw project dus. Om je wel vast een idee te geven van wat je kunt verwachten, vind je hieronder wat uitleg.
Afgestemd op jouw project

Een perfect
luchtverdeelsysteem

Maatwerk

Onze Plafair luchtverdeelpanelen hebben standaardafmetingen die vrijwel altijd passen. Heb je toch
afwijkende afmetingen, dan gaan we voor maatwerk. Luchtverdeelslangen maken we altijd op maat. Zo krijg je voor jouw project precies de juiste oplossing. Ook wanneer er strenge eisen gelden op het gebied van duurzaamheid, want al onze producten zijn recyclebaar en energiezuinig. De luchtverdeelslangen kunnen rond, halfrond of kwartrond zijn. We bepalen op basis van een aantal gegevens wat je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld met je systeem koelen, verwarmen, ventileren of een combinatie hiervan? Wat zijn de afmetingen van de ruimte en wat wordt er precies in die ruimte gedaan? Zo komen we tot de beste oplossing.

Soms kunnen we het ontwerp al maken op basis van de door jou aangeleverde gegevens. Soms is het nodig dat we op locatie langskomen om extra gegevens te verzamelen. Daar berekenen we dan uiteraard geen extra kosten voor.

Hebben we alle gegevens binnen, dan maken we een concreet ontwerp. Al jaren ontwerpen we projectmatig met ons selectieprogramma TBV Designer onze textiele inblaasoplossingen. Hierbij zijn we in staat om een nauwkeurige selectie te doen inclusief uitgebreide technische specificaties en tekeningen.

Met een simulatie-doorsnede van de ruimte maken we inzichtelijk hoe de lucht in verwarming- en koelbedrijf verdeeld wordt met daarbij de indicatieve luchtsnelheden in de verblijfsruimte. Zo weten we zeker dat de luchtverdeling optimaal is zonder tochtklachten!

Snel een passend antwoord

Wil je direct weten waar je aan toe bent? Wat de mogelijkheden zijn voor jouw project en wat de kosten gaan worden? Vraag dan een prijsopgave bij ons aan. Met enkele basisgegevens heb je al snel inzicht. Bel of mail ons daarvoor. En wel zo handig: degene met wie je contact krijgt, blijft jouw vaste aanspreekpunt. Eén expert die jouw project door en door kent en alles regelt.

Inmeten en monteren

Soms is het nodig om de slangen in te meten. Het is altijd zichtwerk, dus het is natuurlijk belangrijk dat de slangen netjes hangen en in het interieur opgaan.

Zijn het ontwerp, de prijs en de aanpak definitief? Dan is het tijd voor de installatie. De plaatsing van Plafair luchtverdeelpanelen is heel eenvoudig: dat doe je gemakkelijk zelf. Het hangen van de luchtverdeelslangen is specialistischer werk en kan desgewenst door ons uitgevoerd worden. Onze ervaren monteurs weten precies hoe je het systeem juist monteert en je hebt er dan verder geen omkijken meer naar.

Wat kun je van ons verwachten?

Met de luchtverdeeloplossingen van BLT Luchttechniek zorg je voor een prettig binnenklimaat, zonder tocht. Bij ons:

Is er altijd één aanspreekpunt:
Dat werkt prettig

Zijn er geen extra kosten:
Voor opname of inmeten op locatie

Ontvang je maatwerk:
Je bent verzekerd van een oplossing die perfect past