Plafair luchtverdeelpanelen

Traditionele roosters van ventilatiesystemen creëren een specifiek uitblaaspatroon met vaak (te) hoge luchtsnelheden op de werkplekken. De mensen op die werkplekken ervaren tocht en krijgen vaak last van vervelende klachten als nekpijn of verkoudheid. Het systeem uitzetten of verlagen gaat niet: dan heb je geen frisse lucht meer. Aan jou de taak om een oplossing te vinden. Die is gelukkig heel eenvoudig: Plafair textiele luchtverdeelpanelen. Die blazen de lucht met een extreem lage snelheid in de ruimte. De geheel vlakke onderzijde van het paneel vormt bovendien een strakke eenheid met het systeemplafond. Dit maakt het Plafair luchtverdeelpaneel zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten een hele fraaie inblaasoplossing zonder tochtklachten! Benieuwd hoe het werkt?

Comfortabel koelen, verwarmen en ventileren

Tochtvrije luchtverdeling dankzij Plafair

Hoe werken Plafair luchtverdeelpanelen?

Plafair luchtverdeelpanelen plaats je eenvoudig in het profiel in het systeemplafond. Onze panelen zijn gemaakt van textiel. De koude of warme (ventilatie)lucht wordt gelijkmatig over het hele oppervlak van het doek de ruimte in geblazen met extreem lage luchtsnelheden. Zo ontstaat er dus geen tocht meer!

Je vindt bij ons naast luchtverdeelpanelen ook luchtverdeelslangen (airsocks). Deze hangen aan een rail in een ruimte en kunnen grote luchthoeveelheden inblazen.

Op een rijtje

De voordelen van Plafair

Snel een tochtvrije ruimte Comfortabel door lage de lage inblaassnelheden
Netjes weggewerkt
Geïntegreerd in het systeemplafond
Makkelijk zelf te plaatsen in slechts een paar stappen
In een handomdraai ben je klaar
Eenvoudig in onderhoud
Makkelijk zelf doen of laat je door ons ontzorgen

Eigenschappen en specificaties

De Plafair luchtverdeelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en RAL-kleuren. Heb je afwijkende afmetingen nodig? Dan maken we een oplossing op maat voor jouw project. Ontdek de mogelijkheden in ons specificatie-overzicht.
In een handomdraai geregeld

Eenvoudig zelf monteren

Plafair luchtverdeelpanelen installeer je in een handomdraai. Dit zijn de eenvoudige stappen:

Bepaal de positie voor het Plafair paneel.

Verwijder eventueel extra plafondplaten zodat je het luchtkanaal goed kunt bereiken.

Plaats het Plafair paneel in het raster van het systeem-plafond.

Klem de aansluittuit van het textiele plenum eenvoudig om het starre luchtkanaal.
Plaats de verwijderde plafondplaten weer terug en klaar!
Klaar!
Zo makkelijk is het. Heb je geen tijd of wil je om andere redenen liever dat wij de panelen voor je installeren? Dan kan dat natuurlijk ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We bespreken alles graag met je.
Direct duidelijkheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in Plafair luchtverdeelpanelen voor jouw project? Vul dan het formulier hiernaast in. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul hier je gegevens in