Plafairs en airsocks reinigen

Om ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken en er netjes uit blijft zien tot het einde van de levensduur, is het belangrijk om de luchtverdeelpanelen en airsocks te reinigen. Gelukkig heb je daar zelf helemaal geen omkijken naar: wij demonteren het systeem, reinigen het en hermonteren het in afstemming met de eindgebruiker. Snel en zorgvuldig. Meer weten?
Plafairs en airsocks reinigen

Periodiek onderhoud waar je zelf geen omkijken naar hebt

Regelmatig onderhoud: gunstig voor energieverbruik

In het luchtdoorlatende weefsel van de luchtverdeelslangen en -panelen hopen na verloop van tijd stofdeeltjes uit de lucht zich op. Daardoor gaat er minder lucht doorheen en verbruikt het systeem meer energie om hetzelfde resultaat te behalen. Om het systeem energiezuinig te houden en optimaal te laten werken is onderhoud daarom essentieel. Hoe vaak onderhoud nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het type ruimte waar de slangen en panelen in hangen en de mate van onderhoud aan het totale ventilatiesysteem.

Om te bepalen of en hoe vaak het systeem onderhouden moet worden, komt een onderhoudsmonteur van BLT Luchttechniek langs op locatie. Die voert een visuele inspectie uit en gebruikt professionele meetapparatuur. Vervolgens maakt de monteur direct met de gebruiker of eigenaar van het systeem afspraken over het benodigde onderhoud. De installateur of adviseur van het systeem krijgt indien gewenst van ons na afloop een onderhoudsrapportage.

Zekerheid met een onderhoudsplan van BLT

Om er zeker van te zijn dat de luchtverdeelslangen of -panelen optimaal en energiezuinig blijven werken, sluit je bij ons een onderhoudsplan af. Met een onderhoudsplan geniet je van volledige ontzorging: onze ervaren monteurs komen op locatie het systeem demonteren, het wordt gereinigd bij ons op locatie in Breda en vervolgens komt de monteur terug om het te hermonteren. Dit gebeurt zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast.

Goed geregeld

De voordelen van een onderhoudsplan

Verzekerd van een optimaal werkend en energiezuinig systeem

We plannen het onderhoud op tijd in, zodat het systeem steeds optimaal en energiezuinig blijft werken. Hoe vaak onderhoud nodig is bepalen we per situatie: zo krijgt elk systeem precies het onderhoud dat nodig is.

Flexibel in te plannen onderhoud
We stemmen samen met de gebruiker of eigenaar van het pand af wanneer het onderhoud het best uitkomt. Daarin zijn we heel flexibel: ook ‘s avonds of in het weekend behoort tot de mogelijkheden.
Zo min mogelijk overlast
Kan de ruimte niet tijdelijk zonder werkend klimaatsysteem? Dan regelen wij een reserveset. Zo kan alles gewoon door blijven gaan terwijl wij de slangen reinigen
Sluit een onderhoudsplan af

Interesse in een onderhoudsplan?

Periodiek onderhoud, precies zo vaak als jouw installatie nodig heeft. En volledig ontzorgd: we komen wanneer dat jou uitkomt en regelen alles. Interesse in een onderhoudsplan? Vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul hier je gegevens in