Nieuws

Luchtvisualisatie, inzicht in luchtverdeling en snelheden

Al jaren ontwerpen wij projectmatig middels ons selectieprogramma TBV Designer™ onze textiele inblaasoplossingen. Hierbij zijn we in staat om een nauwkeurige selectie te doen inclusief uitgebreide technische specificaties en tekeningen.

Tegenwoordig maken we dankbaar gebruik van een nieuwe tool in dit programma: Luchtvisualisatie. Hiermee kunnen we nog beter de grootte van de inductiegaatjes (worp) en de beste inblaashoek bepalen.

Middels een simulatie-doorsnede van de ruimte kunnen we inzichtelijk maken hoe de lucht in verwarming- en koelbedrijf verdeeld wordt met daarbij de indicatieve luchtsnelheden in de verblijfsruimte. Zaken als inblaastemperatuur (koelen/verwarmen), ruimtetemperatuur, layout van de ruimte en de positie en ophanghoogte van de luchtverdeelslang(en) zijn hierbij bepalend.

Meer weten of wilt u zelf een selectie inclusief luchtvisualisatie? Laat het ons weten: bel 076-5427637 of via de mail: verkoop@bltluchttechniek.nl

Vragen over onze producten en/of diensten?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten voor jouw project? Wil je weten hoe je een tochtvrij, comfortabel binnenklimaat realiseert op jouw locatie? We bespreken alle mogelijkheden graag met je. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast.

Vul hier je gegevens in